Amar Prem

De naam van mijn bedrijf roept soms wat vragen op. Hieronder zal ik deze wat verder toelichten.

Amar Prem is mijn Indiase, spirituele naam. Ik heb deze naam in 2010 mogen ontvangen uit handen van mijn Yoga docente en spiritueel begeleidster Kamala Devi Dasi en is afkomstig uit de Sikh traditie.

“De betekenis van Amar Prem is eeuwigdurende liefde.
Ik geloof in de liefde, de liefde voor jezelf en voor een ander.
Ik geloof dat liefde de wereld beter maakt en dat het de oerkracht is vanuit waar we zijn ontstaan en die altijd bij ons blijft.”

Amar Prem & Yoga

Al vanaf 2004 ben ik bezig met yoga en heb deze levenswijze geïntegreerd in mijn leven. Door deze spirituele naam ben ik niet gebonden aan een bepaalde groep of religie. Ik heb alle vrijheid om mijn eigen keuzes te maken. Deze spirituele naam herinnert me eraan om vanuit mijn hart te leven (én vooral ook mijn hoofd te blijven gebruiken, dat is zeker ook nodig 😊). Balans brengen tussen het hoofd en het hart. Het helpt me meer vanuit mijn gevoel te leven en minder te denken en piekeren en te werken aan mijn zelfbewustzijn.

Dit is ook waar ik me op richt bij het coachen van mensen. Doordat ik hier zelf mee bezig ben en al heel veel in heb mogen leren, kan ik anderen hier ook mee verder helpen. Dat geeft mij energie, en dat geeft jou ook energie. En dat voelt voor mij als het goede om te doen.

Naast coach ben ik ook bestuurslid van Yogastudio Laksmi, Stichting voor gezondheid, kennisontwikkeling en spiritualiteit. Wil je daar meer van weten, kijk dan op onze website www.yogastudiolaksmi.nl