Coaching

Vaak lopen we in het leven tegen dezelfde knelpunten aan. Dit kan zowel op persoonlijk vlak als op werkgebied zijn. We voelen wel dat we dit zelf kunnen veranderen maar soms weet je niet hoe je dat moet doen.

Dan is het fijn om tijd en ruimte te maken om op zoek te gaan naar de antwoorden en inzichten die al in jezelf zitten. Je gaat jezelf steeds beter leren kennen en daardoor ga je beter je eigen keuzes maken. Als coach kan ik je daarbij steunen en aanmoedigen.

Als jij voelt dat het NU de tijd is om stappen te zetten en jezelf verder te ontwikkelen, dan ga ik graag samen met je op pad.

Mijn Coachstijl

Ik sta met beide benen op de grond, niet zweverig en ik ben zeer praktisch. Maar we gaan wel met jouw gevoel en vragen aan de slag en werken aan je innerlijk kracht. Zowel je gedachten en gevoelens zijn daarbij erg belangrijk.

Iedere persoonlijke uitdaging zit er mijn inziens in om je hoofd en je hart meer met elkaar in evenwicht te brengen. Zodat je sterker in je schoenen komt te staan, en dat doet vanuit je innerlijke kracht.

Gratis Kennismaking

Heb je interesse en / of vragen bel of mail me gerust. Tijdens een kennismakingsgesprek per telefoon of online bespreken we wat ik voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos.