Werkwijze

Samen onderzoeken en bepalen wij jouw coachvraag. In een sfeer van gelijkheid, wederzijds vertrouwen en positiviteit voeren we gesprekken. Ik reik jou daarbij oefeningen aan uit diverse stromingen (o.a. NLP, subpersonen, yogaleer, kernkwaliteiten etc.) en daarop reflecteren we.

We stemmen dit af op jouw behoefte. Waar loop je tegenaan, waar wil jij op dit moment mee aan de slag? We doen dit vanuit jouw gevoel maar wel met beide benen in de realiteit. Ik bied je daarbij, desgewenst praktische en toepasbare tools om verder mee aan de slag te gaan.

Ieder mens is anders dus ook ieder coachtraject is anders. Laten we samen jouw behoefte bespreken en ik bied je een traject op maat aan.

Stappenplan

Na onze kennismaking plannen we een intakegesprek in waarin we jouw coachvraag / coachdoel bespreken. Afhankelijk van de vraag maken we afspraken over een vervolgtraject. Een traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 7 coachgesprekken. Tussen de gesprekken plannen we voldoende tijd in zodat je hetgeen besproken is kan oefenen en daarop kunt reflecteren. Gedurende het hele traject zal de coachvraag leidend zijn en indien nodig bijgesteld worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om losse coachgesprekken te plannen. Soms is het prettig om eenmalig (of regelmatiger) te kunnen sparren over een life- of loopbaanvraag en is een volledig traject niet nodig.

Gratis Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek per telefoon of online bespreken we wat ik voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn.

Intakegesprek

We plannen een intakegesprek in waarin we jouw coachvraag / coachdoel bespreken. Afhankelijk van de vraag maken afspraken over een vervolgtraject. 

Coachgesprek(ken)

Een traject bestaat gemiddeld uit 5 tot 7 coachgesprekken. Tussen de gesprekken plannen we voldoende tijd in zodat je hetgeen besproken is kan oefenen en daarop kunt reflecteren. Gedurende het hele traject zal de coachvraag leidend zijn en indien nodig bijgesteld worden.

Afronding

Als het coachdoel helder is en je alle nodige tools tot je beschikking hebt, ga je zelf verder werken aan jouw doel. Mocht je hierna nog sturing nodig hebben dan is het altijd mogelijk om een los coachgesprek in te plannen.

Gratis Kennismaking

Heb je interesse en / of vragen bel of mail me gerust. Tijdens een kennismakingsgesprek per telefoon of online bespreken we wat ik voor je kan betekenen en wat de mogelijkheden zijn. Dit gesprek is volledig vrijblijvend en kosteloos.